Allsecur autoverzekering

Allsecur autoverzekeringDe Allsecur autoverzekering is een grote bekende onder de Nederlandse consument. Zij timmert flink aan de weg op online gebied. Tot drie maal toe is zij al verkozen tot beste online autoverzekering door diverse vergelijkingssites. En in veel jaren is zij ook de allergoedkoopste.

Brede keuze uit dekkingen

De Allsecur autoverzekering biedt een zogenaamde Schadecoach en de gratis Onderweg Service. De dekking varieert op basis van WA, Beperkt Casco en Volledig Casco. Standaard is er geen eigen risico. Allsecur biedt diverse aanvullende verzekeringen. De aanvullende Inzittendenverzekering dekt ook andere auto’s. U kan kiezen voor Rechtsbijstand of voor de Bonusgarantie; in dat geval blijft uw Bonus Malus korting bij een schade hetzelfde. Er gaan alleen wat schadevrije jaren af. De garantie geldt voor één schade door uw schuld per jaar.

Kijk bij de Allsecur autoverzekering.

Bekeken: allsecur

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Alle autoverzekeringen vergelijken
Average rating:  
 4 reviews
by B.Kapteijns on Alle autoverzekeringen vergelijken
Unfair.

De verzekeringspremie voor een nieuwe auto is zeer redelijk in vergelijking met de premies van de grote verzekeringsmaatschappijen, maar er zit altijd wel een addertje onder het gras en in mijn geval zijn dit de schadevrije jaren. De laatste 40 jaren heb ik schadevrij gereden en met het afsluiten van een nieuwe autoverzekring bij Allsecur stond ik plotseling op 10 schadevrije jaren. Erg unfair.

by Terlouw on Alle autoverzekeringen vergelijken
Tevreden

Ben zeer tevreden over Allsecur. Ze behoren tot een van de goedkoopste en ze bieden een goede dekking.

by Franken on Alle autoverzekeringen vergelijken
goedkoop

Ik vind Allsecur erg goedkoop. voor mij zijn ze nog steeds het goedkoopste. ik heb nu wat no-claim opgebouwd en blijf voorlopig bij ze.

by Deerns on Alle autoverzekeringen vergelijken
Duur geworden

Ik vond Allsecur prima, ze waren de goedkoopste. Maar sinds zomer 2011 hebben ze premies laten stijgen. Ik zit nu bij Inshared.

Exit mobile version