Category Archives: Autoverzekeringen

Auto goedkoop verzekeren

Wilt u uw auto goedkoop verzekeren? Eens in de zoveel tijd doen wij een grove vergelijking van autoverzekeraars, om te zien wat de goedkoopste autoverzekeraars zijn. We hebben een basisprofiel *) opgevraagd bij tientallen verzekeraars. Het blijkt dat de volgende verzekeraars de goedkoopste autoverzekering aanbieden. Let wel; de uitkomst van deze vergelijking en genoemde premie is op basis van een basisprofiel. Er is een grote kans dat de uitkomst anders zal zijn afhankelijk van uw specifieke kenmerken. Maar er is wel grote kans dat deze 10 verzekeraars bij veel consumenten als voordelig uit de bus komen.

Goedkoopste autoverzekeringen 2014

1. ANWB autoverzekering premie € 36,00 per maand (lidmaatschap ANWB verplicht)
2. Zelf.nl autoverzekering € 38,00 per maand
3. Allsecur autoverzekering € 45,00 per maand
4. Unive autoverzekering € 45,00 per maand
5. SNS autoverzekering € 46,00 per maand
6. Inshared autoverzekering € 47,00 per maand
7. De Nederlanden van Nu autoverzekering € 48,00 per maand
8. Ditzo autoverzekering € 49,00 per maand
9. Avero autoverzekering € 49,00 per maand
10. Unigarant autoverzekering € 51,00 per maand

*) Het basisprofiel is als volgt bepaald;
– Volkswagen Passat van 2 jaar oud
– Bestuurder 40 jaar oud met 10 jaar schadevrij gereden en woonachtig in de Randstad
– Autogebruik ca. 20.000 – 25.000 km per jaar
– Dekking allrisk
– Eigen risico maximaal € 100 per gebeurtenis

Zelf.nl autoverzekering

Zelf.nl autoverzekeringZelf.nl is onderdeel van SNS REAAL. De Zelf.nl autoverzekering is één van de voordeligste autoverzekeringen van Nederland volgens diverse vergelijkingswebsites. De dekkingen zijn uitgebreid en de voorwaarden gunstig.

Goedkope autoverzekering
De voordelen van deze autoverzekering zijn ondermeer; een lage premie met tot 30% korting, prima aanvullende dekkingen, u kunt direct opzeggen als u niet tevreden bent en er is een overstapservice. U krijgt vanaf 9 schadevrije jaren al 80% korting, het principe van No blame, No claim wordt gehanteerd, u krijgt vervangend vervoer bij schade en er is een nieuwwaarderegeling van toepassing.

Lees meer over de Zelf.nl autoverzekering.

Bekeken: zelf nl

Verzekeruzelf autoverzekering

Verzekeruzelf autoverzekeringVerzekeruzelf biedt de Autosure autoverzekering, de specifieke naam voor de Verzekeruzelf autoverzekering. Diverse onafhankelijke vergelijkingssites waarderen deze verzekering met een goede score. Verzekeruzelf.nl is volkomen zelfstandig en 100% staatsteunvrij.

Autosure
De voordelen van de Autosure autoverzekering zijn in elk geval: een jaar nieuw- en aanschafwaarderegeling indien uw auto onherstelbaar beschadigd raakt, reparatie via aangesloten schadebedrijven, een Bonus/Malus-korting tot 80%, geen poliskosten, geen toeslag termijnbetaling, schade verzekering inzittenden rechtsbijstand en pechhulp mee te verzekeren.

Informeer u omtrent de Verzekeruzelf autoverzekering.

Bekeken: verzekeruzelf

Unive autoverzekering

Unive autoverzekeringUnive heeft een duidelijke website met heldere informatie over hun product; de Unive autoverzekering. Univé is één van de grootste verzekeraars van Nederland. Univé is een coöperatieve vereniging die zonder winstoogmerk werkt, dus haar klanten zijn tevens haar leden.

Geen winstoogmerk
Belangrijkste constatering blijft dat Unive geen winstoogmerk heeft. Daardoor zou zij toch goedkoper en beter moeten werken dan commerciele verzekeraars. En dit zou te merken moeten zijn in de premie. Unive biedt tot 15% premiekorting, is volgens een onderzoek de meest klantvriendelijke verzekeraar en biedt snelle schade-afhandeling.

U heeft een ruime keuze bij Univé uit drie verzekeringspakketten, van WA tot all risk. En u kan vervolgens kiezen voor allerlei uitbreidingen van uw verzekering.

Bekijk de website van de Unive autoverzekering en lees meer over de zogenaamde E-Support.

Unigarant autoverzekering

Unigarant autoverzekeringDe Unigarant Autoverzekering biedt volgens henzelf een complete dekking, een aantrekkelijke premie en een betrouwbare en snelle service. De verzekering is helemaal naar eigen wens en voorkeuren samen te stellen.

Verouderde website
Als je de website bezoekt wordt je niet gelijk overtuigd; de website oogt erg ouderwets. De website is niet echt pakkend om het maar direct te zeggen. Jammer, want deze verzekering heeft zeker zijn voordelen. De kenmerken zijn ondermeer; een hoge instapkorting van 35%, een no-claimkorting tot 80%, een partnerkorting inzake de tweede auto, in het eerste jaar een nieuw- of aanschafwaardedekking en de Unigarant Schadeservice.

Lees meer over de Unigarant autoverzekering.

Bekeken: unigarant

SNS autoverzekering

SNS autoverzekeringDe SNS Bank biedt ook verzekeringen aan. De SNS Autoverzekering biedt naar eigen zeggen een uitgebreide verzekering. U betaalt een gunstige premie en profiteert van allerlei voordelen. Er is een SNS Schadeservice en gratis vervangend vervoer. En de korting of bonus voor schadevrij rijden kan oplopen tot 80%. Verder wordt in het eerste jaar de aanschafwaarde van de auto vergoed, zowel voor nieuwe auto’s als voor bestaande auto’s. Verder bieden ze voor de hand liggende zoals een overstapservice.

SNS Schadeservice
De SNS Schadeservice bij een autoverzekering met een beperkt of volledig casco dekking biedt het volgende; gratis vervangend vervoer tijdens reparatie, geen eigen risico bij schadeherstel, reparaties alleen met echte merkonderdelen en minimaal 2 jaar garantie op reparaties.

De aanvullende verzekeringen die worden aangeboden zijn de volgende. Een verlengde nieuwwaarderegeling voor de duur van maar liefst 3 jaar, juridische ondersteuning bij aankoop, verkoop of onderhoud van je auto en bij deelname aan het wegverkeer (verkeersrechtsbijstand) en een dekking voor ongevallen en schade van de inzittenden.

Lees alles over de SNS autoverzekering.

Bekeken: sns autoverzekering

REAAL autoverzekering

Reaal autoverzekeringReaal biedt niet online een premieberekening aan. Nee, u krijgt binnen een uur na verzoek telefonisch een offerte. Is dit omdat de prijs niet direct overtuigt? Of omdat ze dan een speciale offerte, speciaal toegesneden op uw situatie, kunnen maken? Wij weten het niet.

De autoverzekering van REAAL biedt dekking voor schade die u met uw auto aan een ander toebrengt. De voordelen zijn de volgende. U krijgt een gratis leenauto bij reparatie door een aangesloten herstelbedrijf. U krijgt bij afsluiten een premiekorting vanaf 48%. Dit geldt ook voor jongeren. E u krijgt in het eerste jaar de nieuwwaarde bij total loss uitgekeerd.

Bekijk de informatie van de REAAL autoverzekering.

Proteq autoverzekering

Proteq autoverzekeringProteq is een internetlabel van SNS Reaal. Deze autoverzekering is niet ontzettend bekend bij het grote publiek. Toch is de Proteq Autoverzekering een van de voordeligste autoverzekeringen van Nederland.

Proteq voordelig
De voordelen van deze verzekering zijn de volgende. De premie is relatief laag, dit blijkt uit vergelijkingen van vergelijkingssites. U krijgt 80% korting vanaf 9 schadevrije jaren. Verder is er een gratis opzegservice van de huidige verzekering en heeft u 14 dagen bedenktijd, maar dit zijn niet echt opmerkelijke voordelen zouden wij zeggen. Beter is dat ze goed adviseren welke dekking u moet Is uw auto jonger dan 5 jaar? Dan adviseren zij de WA+volledig casco autoverzekering. Is uw auto ouder dan 5 jaar en jonger dan 10 jaar? Dan stellen zij de WA+beperkt casco autoverzekering voor. En bij een auto ouder dan 10 jaar wordt de WA autoverzekering voorgesteld.

De Proteq autoverzekering is misschien iets voor u?

Bekeken: proteq

Premio autoverzekering

Premio autoverzekeringEen van de vele labels van Delta Lloyd Groep; Premio. Overigens zijn zij wel transparant wie de achterliggende partij is, terwijl je dit bij conglomeraten zoals Achmea nog wel eens lastig moet achterhalen.

De Premio autoverzekering heeft een aantal voordelen. U betaalt een lage premie. Dit wordt overigens ook beaamd door Independer. Als u daar een vergelijking maakt, dan ziet u dat Premio relatief goed scoort. Verder krijgt u gratis vervangend vervoer en kunt u allerlei aanvullende verzekeringen afsluiten tegen een aantrekkelijke premie. Ook is er een gratis opzegservice, maar dat hebben eigenlijk alle verzekeraars wel, dus wij snappen niet goed waarom dit punt wordt vermeld.

Bekijk de kenmerken van de Premio autoverzekering. Premio is onderdeel van Delta Loyd, daarom verwijzen wij naar deze verzekeraar.

Bekeken: premio

Polis Direct autoverzekering

Polis Direct autoverzekeringPolis Direct komt bij internetvergelijkingssites zoals Verzekeringssite.nl en Independer.nl de afgelopen jaren positief uit de bus.

Lage premie volgens internetvergelijkers
Deze verzekering voor uw auto heeft een aantal voordelen. Allereerst vraagt Polis Direct een lage premie. Tenminste, dit is gebleken uit vergelijkingsonderzoeken van vergelijkingswebsites. Daarnaast heeft u vrije keuze bij schadeherstel. U mag zelf bepalen waar u uw auto laat repareren, u kunt dus gewoon terecht bij uw vertrouwde autobedrijf. Bij veel andere goedkope autoverzekeraars is dit niet zondermeer mogelijk. Verder wordt een zogenaamde Goede Rijders Korting gegeven indien u minimaal 7 schade vrije jaren heeft en ouder bent dan 30. De korting bedraagt 10%. Voor ons is onduidelijk in hoeverre deze korting zich verhoudt tot de no-claimkorting van andere verzekeraars die vaak kan oplopen tot 80%. Dat is toch andere koek zouden wij zeggen. Tot slot lijkt de klantenservice goed op orde; u kan bellen, mailen en chatten naar de klantenservice en de gemiddelde wachttijd wordt op de website aangegeven.

Bekijk de Polis Direct autoverzekering.

Bekeken: polis direct, polisdirect