Ditzo autoverzekering

Ditzo autoverzekeringDe Ditzo autoverzekering heeft een aantal bijzondere kenmerken. Allereerst kan je no-claim korting nooit lager worden. Als je een jaar geen schade hebt, dan stijgt je korting. Heb je wel schade, dan blijft je korting gelijk. Maar hij daalt nooit. Verder is deze autoverzekering zeer flexibel. Hij is dagelijks opzegbaar, zonder opzegtermijn. En als je weinig rijdt, dan betaal je minder premie. Ook is er 10% extra korting voor hybride auto’s. En bekend van de reclame, je krijgt een gelijkwaardige auto als je deze total loss rijdt, en niet een alternatief op basis van de dagwaarde (vaak een eenvoudiger model).

Goedkoopste autoverzekering?
De afgelopen jaren was Ditzo een van de goedkopere autoverzekeringen. Dit jaar hebben ze de premie iets verhoogd en zijn niet meer de allergoedkoopste. Maar nog steeds een interessante aanbieder!.

Lees meer over de Ditzo autoverzekering.

Bekeken: ditzo, ditzo autoverzekering

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review
Alle autoverzekeringen vergelijken
Average rating:  
 1 reviews
by F. Resink on Alle autoverzekeringen vergelijken
Duur

Vorig jaar waren ze goedkoop, maar nu zijn ze echt een stuk duurder hoor. Beetje raar. Ik heb Inshared gekozen, zelfde dekking en net zo goedkoop als vorig jaar. Zo verliezen ze hoop klanten?

Exit mobile version