Interpolis autoverzekering

Interpolis autoverzekeringInterpolis werkt veel samen met de Rabobank, ook voor hun autoverzekering. De auto­verzekering van Interpolis biedt diverse voordelen; 10% korting op de premie tijdens het eerste jaar, een uitgebreide dekking en geen eigen risico en bovendien vakkundige schadeafhandeling.

Online afsluiten
Als u deze autoverzekering online afsluit via Rabobank.nl, dan krijgt u zomaar 10% korting op de premie! En als u meer verzekeringen bij Interpolis heeft lopen via de Alles in één Polis, dan krijgt u extra pakketkorting tot 12%. Dat tikt aardig aan.

Lees meer over de Interpolis autoverzekering.

Bekeken: interpolis autoverzekering, autoverzekering interpolis, interpolis

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Alle autoverzekeringen vergelijken
Average rating:  
 2 reviews
 by G.v.Veluw
slechte service arogante opstelling

Zeer teleurgesteld over de service..... na al 20 a 25 jaar goede klant zowel zakelijk als prive.

Gaat er een keer wat mis zijnde het adres klopte niet helemaal en dat was al jaren zo..bekend bij de bank maar niet bij interpolis waardoor de rekening niet meer bij mij binnen kwam.

En hup uit de verzekering gegooid zonder waarschuwing. Gevolg melding van RDW dat ik niet verzekerd was en een bekeuring tegemoed kan zien. Stel je voor dat er een ongeluk was gebeurd....je hoeft er niet op te rekenen dat interpolis dan deze schade vergoed. Dit foutje kon eenvoudig gecorrigeerd door interpolis kost ze ook niks...gewoon service maar vergeet het maar ze laten je gewoon verrekken...zoek het maar uit...eigen schuld had je maar moeten doorgeven dat het adres niet helemaal ok was.

Ik meld dat de bank wel het juiste adres had maar dat telt niet natuurlijk....de bank hoeft niet op te letten ...de klant moet dat doen of krijgt gewoon de zwarte piet toegespeelt.

Terwijl het oplossen van dit misverstandje ze niks kost behalve nu een slechte naam.

Ik raad u aan dit in u overweging mee te nemen als u een verzekering af te sluiten.

Ik trek al mijn verzekeringen in ieder geval weg....ik wens niet als oud vuil behandeld te worden.CORRESPONDENTIE:Het moet mij toch even van het hart dat ik deze gang van zaken meer dan betreurenswaardig vind.Dat Interpolis (Rabo bank) zo met zijn clienten omgaat is onvoorstelbaar.Schandalig....zo het er naar uitziet hebben ze mij zomaar uit de verzekering gezet en heb ik grote risico's gelopen....stel dat er net op dat moment een ongeluk had plaatsgevonden!!En zo als men dus handelt hoef de klant er niet op te rekenen dat ze dan deze schade zouden behandelen.Ongelofelijk dat dit ook wettelijk mag...snap er niets van..is de cliënt dan zo rechteloos, kan zo'n maatschappij dit allemaal maken????Ik vind het onvoorstelbaar.Waar is het fatsoen gebleven.Er is bij u en ik neem aan ook bij interpolis alles van mij bekent...mijn Email adres, mobile telefoon maar de post die tegenwoordig niet meer zo goed werkt dat is voor interpolis voldoende.

Bij u als tussenpersoon is alles over mij bekent mail , telefoon en postadres.

Dat dit fout is gegaan komt zo blijkt dat het postadres bij u (Rabobank) correct was en bij interpolis niet...n.l. huisnummer is 12 en niet 16.

Als er een verzekering aanpassing of een nieuwe verkocht dan wel info nodig is dan weet men mij wel te vinden via mail of telefoon maar in deze ernstige kwestie (onverzekerd) dan ineens kan men niet op dat idee komen en even de moeite nemen om mij te waarschuwen via dit moderne medium.

U verplicht de clienten zo'n beetje alles via de computer te doen maar zelf werkt u nog met de (ouderwetse) post.Verder na dat ik de aangetekende brief bij het post(kantoor) heb gehaald en terstond de maatschappij gebeld had, besproken, en terstond middels spoedbetaling overgemaakt.De volgende dag werd ik gebeld door de rabo bank door mw ........ als je het mij vraagt te laat want ik reed toen blijkbaar al zonder verzekering.Ook werd ik door u niet gewaarschuwd dat ik zonder verzekering reed ...wat ik zeer kwalijk vind ik.U was op dat moment niets bekent van deze spoedbetaling...dus vraag ik mij af waar voor nut heeft dan die spoedbetaling?Wederom een dag later krijg ik een brief binnen de deur van het RDW met daarop de mededeling dat ik onverzekerd rond rijd...dus dat moet ik vernemen van het RDW dat ik onverzekerd rondrij....echt ik vind dit stuitend....Vervolgens bel ik naar interpolis en vraag naar de status en ...ja u gelooft het niet ... 2 dagen later en nog steeds stond de vordering open...na mijn opmerking dat ik deze per spoedbetaling 2 dagen hiervoor had voldaan ging men op zoek en ja hoor ergens op het bureau of zoiets lag blijkbaar de aantekening of weet ik hoe het daar werkt en was de betaling bekent. Wederom ongelofelijk toch.... wat loopt alles langs elkaar heen daar .....en de client is van al dit falen het slachtoffer.Voorgelegd dat ik ondertussen (mijner inziens door falen van interpolis en mogelijk tussenpersoon} een dreigbrief van de RDW op de mat heb liggen en dat men een verklaring verlangt dat de auto wel verzekerd is.Ik heb de verzekering nooit opgezegt ...altijd keurig betaald...al jaren klant van de rabobank en interpolis ...en nu door falende systemen

in de communicatie tussen bank en interpolis en de client....de respectloze opstelling naar de client toe (die tegenwoordig bij grote bedrijven vaker ervaren word)

krijg ik dus van deze medewerker te horen dat ik maar even contact moet opnemen met de tussenpersoon of wel zoek het maar lekker uit.Sorry hoor ik vind het allemaal erg teleurstellend.Ik reken erop dat u dit op een fatsoenlijke manier zult afhandelen en mij de verklaring die het RDW eist toestuurt en graag naar het juiste adres.Ik heb er weer een hoop werk van en hou er een slecht gevoel aan over.Met vr gr.

 by Daphne Willems
Wel OK

Ik heb Interpolis een tijdje gehad voor mijn autoverzekering. Was prima. Toen was ie goedkoop. Geen bijzonderheden zoals schade, dus ik kan niet zeggen hoe dat ging. Ik zit nu bij Inshared.