Klaverblad autoverzekering

Verzekeraar biedt twee autoverzekeringen aan; de Royaal autoverzekering Beschermde premie en de Royaal autoverzekering Bonus-malus. De Royaal autoverzekering Bonus-malus baseert de premie op basis van uw schadevrije jaren. De Royaal autoverzekering Beschermde premie kijkt niet naar het aantal schadevrije jaren. U kunt vervolgens kiezen voor een van de drie basisvormen van dekking; WA, WA met beperkt casco of WA met volledig casco. Verder kunt u enkele aanvullende verzekeringen afsluiten.

Klaverblad autoverzekering

Voordelen Klaverblad
De voordelen van de Klaverblad autoverzekeringen zijn dat u veel keuzemogelijkheden heeft, zodat u zelf een verzekering op maat kan samenstellen. Verder zijn er aanvullende verzekeringen voor passagiers beschikbaar. En tot slot is er de Klaverblad Autoschadeservice waardoor u zeker bent van een gedegen zorg voor uw auto.

Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij actief sinds 1850. Het lijkt erop alsof ze zelfstandig zijn. Ook deze verzekeraar werkt via assurantieadviseurs, maar u kunt ook direct online een verzekering afsluiten. Kijk voor alle informatie op Klaverblad autoverzekering.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Alle autoverzekeringen vergelijken
Average rating:  
 0 reviews