OHRA autoverzekering

OHRA autoverzekeringOHRA biedt al decennia een autoverzekering aan. Zij hebben een grote groep aan klanten en niet voor niets; deze verzekering voor uw auto is gewoon voordelig. Als u de autoverzekering online afsluit profiteert u van 15% premiekorting.

OHRA blinkt uit in hulp langs de weg
De voordelen van de OHRA autoverzekering zijn als volgt. Het belangrijkste voordeel is dat u directe hulp langs de weg krijgt: 24 uur per dag, 7 dagen per week en in binnen- én buitenland. In het buitenland is noodreparatie van uw auto langs de weg meeverzekerd alsmede een sleepservice naar de dichtstbijzijnde garage (dit laatste ook in Nederland). En in Nederland krijgt u vervangend vervoer bij reparatie van uw auto. Verder krijgt u een no-claimkorting tot 80%. En er is nog de mogelijkheid van collectieve korting.

Tip: En er zijn nog leuke extra’s; u krijgt nog voordelige aanbiedingen van leuke producten, zoals beveiligingssystemen en rijvaardigheidstrainingen.

De OHRA autoverzekering is zeker de moeite waard om te bekijken. Bekijk wat premie is.

Bekeken: ohra autoverzekering

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Alle autoverzekeringen vergelijken
Average rating:  
 1 reviews
 by Floortje
Goeie autoverzekering

Ik heb OHRA afgesloten, met online korting, en vind het een goeie verzekering. Maandlasten niet hoog en dekking is uitgebreid volgens mij