OHRA autoverzekering

OHRA autoverzekeringOHRA biedt al decennia een autoverzekering aan. Zij hebben een grote groep aan klanten en niet voor niets; deze verzekering voor uw auto is gewoon voordelig. Als u de autoverzekering online afsluit profiteert u van 15% premiekorting.

OHRA blinkt uit in hulp langs de weg
De voordelen van de OHRA autoverzekering zijn als volgt. Het belangrijkste voordeel is dat u directe hulp langs de weg krijgt: 24 uur per dag, 7 dagen per week en in binnen- én buitenland. In het buitenland is noodreparatie van uw auto langs de weg meeverzekerd alsmede een sleepservice naar de dichtstbijzijnde garage (dit laatste ook in Nederland). En in Nederland krijgt u vervangend vervoer bij reparatie van uw auto. Verder krijgt u een no-claimkorting tot 80%. En er is nog de mogelijkheid van collectieve korting.

Tip: En er zijn nog leuke extra’s; u krijgt nog voordelige aanbiedingen van leuke producten, zoals beveiligingssystemen en rijvaardigheidstrainingen.

De OHRA autoverzekering is zeker de moeite waard om te bekijken. Bekijk wat premie is.

Bekeken: ohra autoverzekering

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Alle autoverzekeringen vergelijken
Average rating:  
 1 reviews
by Floortje on Alle autoverzekeringen vergelijken
Goeie autoverzekering

Ik heb OHRA afgesloten, met online korting, en vind het een goeie verzekering. Maandlasten niet hoog en dekking is uitgebreid volgens mij