SNS autoverzekering

SNS autoverzekeringDe SNS Bank biedt ook verzekeringen aan. De SNS Autoverzekering biedt naar eigen zeggen een uitgebreide verzekering. U betaalt een gunstige premie en profiteert van allerlei voordelen. Er is een SNS Schadeservice en gratis vervangend vervoer. En de korting of bonus voor schadevrij rijden kan oplopen tot 80%. Verder wordt in het eerste jaar de aanschafwaarde van de auto vergoed, zowel voor nieuwe auto’s als voor bestaande auto’s. Verder bieden ze voor de hand liggende zoals een overstapservice.

SNS Schadeservice
De SNS Schadeservice bij een autoverzekering met een beperkt of volledig casco dekking biedt het volgende; gratis vervangend vervoer tijdens reparatie, geen eigen risico bij schadeherstel, reparaties alleen met echte merkonderdelen en minimaal 2 jaar garantie op reparaties.

De aanvullende verzekeringen die worden aangeboden zijn de volgende. Een verlengde nieuwwaarderegeling voor de duur van maar liefst 3 jaar, juridische ondersteuning bij aankoop, verkoop of onderhoud van je auto en bij deelname aan het wegverkeer (verkeersrechtsbijstand) en een dekking voor ongevallen en schade van de inzittenden.

Lees alles over de SNS autoverzekering.

Bekeken: sns autoverzekering

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Alle autoverzekeringen vergelijken
Average rating:  
 0 reviews